Hos os kan du være sikker på, at dine personoplysninger bliver behandlet sikkert, og at vi ikke indsamler flere oplysninger, end vi har behov for.

Når vi skal udføre en opgave for dig, modtager vi en række personoplysninger om dig. Det betyder, at vi i henhold til databeskyttelsesloven og persondataforordningen er forpligtet til at give dig forskellige oplysninger.

Bl.a. skal du oplyses om, hvordan du kommer i kontakt med os, hvordan du kan få indsigt i de oplysninger, vi har om dig, hvorfor vi behandler dine oplysninger, hvad oplysningerne bruges til, og hvornår dine oplysninger slettes.

Person- og privatlivspolitik. Nedenfor beskrives Egelund Dækhotels person- og privatlivspolitik, herunder oplysninger om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

1.Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os? Vi er dataansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vore kontaktoplysninger nedenfor.

Egelund Dækhotel v/Jeff Svenningsen, Tangå Møllevej 25, 5884 Gudme, cvr.nr. 33436378, tlf. 62253571/30294172. E-mail kkj-egelund@post.tele.dk.

2. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger. Når vi udfører en opgave for dig i forbindelse med en reparation af din bil, modtager jeg dine personoplysninger, f.eks. dit navn, mailadresse, telefonnummer osv.

I de fleste tilfælde har vi brug for dit registreringsnummer på bilen for at kunne skaffe de korrekte reservedele til din bil.

3. Opbevaring af dine personoplysninger. Dine personoplysninger vil blive slettet i henhold til forældelsesloven, eller så længe vi har et kundeforhold med dig. Vi beholder dine oplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde bogføringsloven eller indberetningspligten til SKAT.